Politie

Pakketbezorger veroorzaakt ongeval op Aa-Strangrondweg in Dinxperlo

Pakketbezorger Ongeval Aa-Strangrondweg

DINXPERLO – Ter hoogte van de kruising Hoonhorstweg met de Aa-strangrondweg zijn zaterdagmiddag bij een botsing twee gewonden gevallen. De aanrijding gebeurde rond 12.45 uur.

Een pakketbezorger die met zijn bestelbus op de Hoonhorstweg reed, wilde rechtdoor de Aa-Strangrondweg oversteken. Kennelijk heeft hij daarbij een uit de richting van Duitsland komende auto over het hoofd gezien. De bestuurder van de Duitse auto, kon de bestelbus niet meer ontwijken, met de aanrijding tot gevolg.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Door de botsing kwamen beide voertuigen in de berm tot stilstand. De bestelbus van de pakketbezorger kwam zelfs in een droogstaande sloot/greppel terecht.

Bij het ongeval raakten beide bestuurders gewond. De pakketbezorger is door ambulancepersoneel nagekeken, maar is niet meegenomen naar een ziekenhuis. Hij liep vermoedelijk letsel aan zijn linkerbeen op.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

De bestuurder van het andere betrokken voertuig is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Door het ongeval ontstond enige verkeershinder op de Aa-Strangrondweg. Er moesten zelfs enkele automobilisten door de politie worden aangesproken omdat zij de verkeersregels niet in acht namen. Ook werden er door een rijdende automobilist foto’s gemaakt van het ongeval.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen en moesten door een bergingsbedrijf worden afgesleept. De politie heeft proces verbaal opgemaakt. Een boetebedrag zal waarschijnlijk later door de Officier van Justitie worden vastgesteld.

Andere interessante berichten