Politie

Vrouw moet uitwijken en belandt met auto op kop in weiland

DE HEURNE – Op vrijdagavond raakte een jonge vrouw kort voor 18.00 uur gewond bij een verkeersongeval op de Caspersstraat in De Heurne.

Volgens ooggetuigen moest de vrouw die in de richting van Dinxperlo reed, plotseling uitwijken voor een tegemoetkomende auto op haar weghelft. Beide auto’s hebben elkaar aan de bestuurderskant geraakt. De vrouw verloor bij de botsing de macht over het stuur en kwam met haar auto op kop in een naastgelegen weiland tot stilstand.

De bestuurder van het andere betrokken voertuig kon zijn auto enkele honderden meters verderop aan de kant tot stilstand brengen. Voor zover bekend raakte hij niet gewond.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Ongeval Caspersstraat

Politie en ambulancedienst werden bij het ongeval geassisteerd door brandweer Dinxperlo. Waarom de vrouw de uitwijkmanoeuvre heeft moeten maken en de andere bestuurder op de verkeerde weghelft zat, wordt door de politie onderzocht.

De vrouw die gewond is geraakt kon vrij snel uit haar auto komen en werd door ambulancemedewerkers gestabiliseerd. Zij is later met onbekend letsel met de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeval is er forse schade ontstaan aan het voertuig van de vrouw. De auto werd later op de avond afgesleept door een bergingsbedrijf. Ook ontstond er lichte schade aan de afzetting rondom het weiland.

Verkeer op de Caspersstraat had tijdens het ongeval enige hinder en moest omrijden.

 

Andere interessante berichten