Informatie over dplnieuws.nl

Dplnieuws.nl is in 2006 opgericht door een drietal pioniers uit Dinxperlo, die het niet meer zagen zitten bij de inmiddels al lang verdwenen Kabelkrant. Dat hun beslissing en visie juist was, blijkt wel uit het grote publiek dat dplnieuws.nl inmiddels heeft opgebouwd. Vele duizenden mensen lezen onze berichten en bekijken onze foto’s!

Nieuws is geen nieuws, als het al een week oud is.

Via deze website, Facebook en Twitter houden wij u praktisch live op de hoogte van wat er in Dinxperlo en omgeving gebeurt. We hebben uitstekende relaties en contacten met alle belangrijke (overheids)instanties. Daarom hoeft u bij dplnieuws.nl nooit lang te wachten op het nieuws!

Nieuws commercieel exploiteren? Daar doen wij niet aan!

Dplnieuws.nl is volledig onafhankelijk, krijgt geen subsidie en heeft bewust gekozen om de website niet commercieel te exploiteren. In tegenstelling tot andere media, behouden we zo onze volledige onafhankelijkheid en objectiviteit. Ook hoeven we geen rekening te houden met eisen of wensen van adverteerders.

Het nieuws houdt niet op bij de grens.

Ons unieke concept van tweetalige berichtgeving is al vaak door andere media gekopieerd. Op dplnieuws.nl brengen we het buitenlandse nieuws weer een stuk dichterbij. Er is een eigen kolom op de voorpagina, met Euregionieuws uit de omliggende grensplaatsen.

Dplnieuws.nl. Al meer dan 10 jaar het betere alternatief!

Veel gestelde vragen (FAQ):

Nee. Wij plaatsen zelf geen advertenties op de website. Via het Google Adwords programma worden er een gering aantal advertenties op onze website getoond, om deze kostendekkend te maken.

Nee. De publicatie van persberichten door dplnieuws.nl is gratis. De redactie heeft echter het recht om aanpassingen aan het bericht te doen of om het bericht (zonder opgaaf van redenen) niet te plaatsen.

De website van dplnieuws.nl staat op een server bij DataPlace in Alblasserdam. Bekijk hier een video met interessante informatie over DataPlace:

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u een vraag heeft. Doet u dat dan bij voorkeur via ons contactformulier.