Dinxperlo

Dplnieuws.nl lanceert volledig nieuwe website 4.0

Nieuwe website dplnieuws 2015

DINXPERLO – Zoals u ongetwijfeld heeft gezien, zag de tijdelijke website van dplnieuws.nl er niet bepaald modern en gelikt uit. Noodgedwongen moesten we ons ruim een jaar lang behelpen.

Na de aanval door kwaadwillende hackers is er nieuwe software aangekocht, met als doel om binnen enkele maanden een vernieuwde website te lanceren. Helaas bleek dit uiteindelijk niet de juiste keuze. De gedane investering moest als verloren worden beschouwd. Maar soms is het beter om met een schone lei te beginnen om daarna sterker terug te komen!

Na 9 jaar lanceert dplnieuws.nl de volledig nieuwe website, versie 4.0

De afgelopen weken is er op de achtergrond soms dag en nacht gewerkt aan deze nieuwe site. We zijn er van overtuigd dat we met deze lancering vandaag, onze vele duizenden bezoekers per dag een groot plezier gaan doen! Met vertrouwen gaan we het tienjarig jubileum van dplnieuws.nl in 2016 tegemoet! De belangrijkste veranderingen sommen we hier even voor u op:

  • Logo; Het woordmerk van dplnieuws.nl is nu uitgevoerd in een modern lettertype, met een frisse, vriendelijke, maar tegelijkertijd ook serieuze uitstraling. De welbekende haakjes zijn verdwenen om meer ruimte te creëren voor het woordmerk zelf.
  • Moderne typografie; op onze nieuwe website is erg veel aandacht besteed aan details. De door ons gebruikte lettertypes zijn o.a. uitgebreid getest op leesbaarheid. U bent zo op ieder willekeurig apparaat verzekerd van een uitstekende weergave. De inhoud staat bij ons centraal!
  • Responsive website; de nieuwe website is geheel geoptimaliseerd voor gebruik op alle mogelijke apparaten. De site ziet er op een groot beeldscherm net zo goed uit als op bijvoorbeeld een tablet of smartphone! De inhoud past zich dynamisch op het door u gebruikte apparaat aan.
  • Hoge resolutie; ook als u gebruik maakt van een apparaat met bijvoorbeeld een Retina-scherm, blijven alle teksten en afbeeldingen briljant en scherp!
  • We zijn naar een andere server verhuisd en maken nu gebruik van een sneller en stabieler software-platform, waardoor u minder last zult hebben van haperingen tijdens het bekijken van dplnieuws.nl.

Lees ook onze informatiepagina, voor meer achtergronden en een korte historie van dplnieuws.nl!

Andere interessante berichten

2 Comments

  1. 1
  2. 2

U kunt niet meer reageren.