Sport

RAW / DPL Nieuws wint finale op City Beachtoernooi

Team RAW / DPL Nieuws

DINXPERLO – Op zondag 12 juli was de slotdag van het Jumbo Arentz City Beachtoernooi editie 2015 en dus waren er nog een aantal prijzen te verdelen!

Er kwamen een tweetal teams in actie, die al jaren worden gesponsord door dplnieuws.nl: de DPL Biqueenies (Dames Competitie Volleybal) en RAW / DPL Nieuws (Voetvolleybal).

Voor de dames verliep het toernooi helaas niet geheel vlekkeloos. Door een ernstige voetblessure en een aantal spelerswisselingen moest uiteindelijk genoegen worden genomen met een vierde plaats in de eindklassering. Dplnieuws.nl bedankt alle speelsters hartelijk voor hun inzet!

Het toernooi verliep voorspoediger voor de heren van RAW / DPL Nieuws. In een serie spannende en vaak gelijkopgaande wedstrijden werd toch steeds nipt aan het langste eind getrokken. Uiteindelijk werden in de kruisfinales de mannen van de 3 Koningen verslagen, waardoor de finale werd bereikt.

De finale bleek een herhaling van de eerste poulewedstrijd. Een tweede treffen met Atletico Ananas moest de winnaar van het toernooi voortbrengen. In de finale wonnen beide teams één set. Op punten was de wedstrijd eigenlijk al gewonnen door team RAW, maar om sportieve redenen werd besloten een derde beslissende set te spelen.

Ook in deze derde set bleef de strijd ongemeen spannend, maar halverwege de set konden Alex Tempels, Rens Ciggaar en Alan Hermsen (foto, v.l.n.r.) toch ruim afstand nemen van hun tegenstanders. Met 15 – 8 werd uiteindelijk de felbegeerde ‘vierde ster’ in de wacht gesleept. Namens dplnieuws.nl: van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

Andere interessante berichten

One comment

  1. 1

U kunt niet meer reageren.