Sport

Teams dplnieuws.nl pakken ‘treble’ op City Beachtoernooi 2016

DINXPERLO – Als u dit bericht leest zijn de opruimwerkzaamheden van het 23e Jumbo Arentz City Beachtoernooi alweer in volle gang, of misschien zelfs wel afgerond.

Maar het zand op de Dinxperlose Beach mag dan verdwenen zijn, de successen en mooie herinneringen ebben nog volop na in de gedachten van zowel deelnemers, bezoekers en organisatie van dit prachtige zomerse toernooi.

Tientallen deelnemers hebben zich de afgelopen dagen weer uitstekend vermaakt op zowel recreatief als competitief niveau. De weersomstandigheden waren meestal prettig, soms ook zwaar.

De disciplines zijn ook al enkele jaren een vertrouwd beeld: Beachvolley, Voetvolleybal en Beachtennis. Dplnieuws.nl sponsort al jaren 3 vaste teams op het Beachtoernooi. Uit deze sponsoring is een hechte en leuke vriendengroep ontstaan die elk jaar weer met veel plezier actief is tijdens de wedstrijden in het centrum van Dinxperlo.

In het jubileumjaar van Dplnieuws werd een unieke prestatie neergezet. Alle teams die door Dplnieuws worden gesponsord eindigden dit jaar op plaats 1!

Voor de boys van RAW die actief zijn bij het voetvolleybal, was dit bovendien de tweede titel op rij en de vijfde in totaal. In een fantastische en spannende finale keken zij in beide sets lang tegen een achterstand aan. Door echter geconcentreerd te blijven spelen en het blijven geloven in de titel moesten de uitstekende tegenstanders van JJM uiteindelijk toch hun meerder erkennen in de drie toppers van RAW.

Als 100% non-profit organisatie is Dplnieuws er trots op, deze teams te mogen sponsoren! Anne, Jill, Linda, Anne, Maartje, Kirsten, Marcel, Mike, Joost, Alex, Rens, Rodi en Alan heel erg bedankt voor jullie inzet. Op welke manier dan ook!!

Alle foto’s die gemaakt zijn op en rond het toernooi zijn te bekijken in een drietal fotoalbums op onze Facebookpagina.

Andere interessante berichten