Evenementen

Aaltendagen met dans, acts en voetbalclinic

AALTEN  – Donderdag de 21 juli is de eerste van de AaltenDagen 2016. Ook de drie weken daarna is er elke donderdag een AaltenDag. Een belevenis voor jong en oud. Met op de eerste AaltenDag een geweldig optreden van de leerlingen van Magali Tiemersma’s DanzArte Dansschool.

De Aaltendagen zijn vier donderdagen in de zomer, die het centrum van Aalten op zijn kop zetten. Een grote gevarieerde braderie, aangevuld met kinderspektakel, straatacts, dans en muziek. Er is een kinderrommelmarkt met springkussen, schminken en meer activiteiten.

De straatacts Ben Jur en Streetmagic Don Armando zullen de bezoekers vermaken en doen verbazen. De leerlingen van Magali Tiemersma met DanzArte trekt veel bezoekers naar hun wervelende optreden. De Aaltendagen zijn deze zomer weer mogelijk dankzij de bijdrage van lokale bedrijven met Jumbo Leussink als hoofdsponsor.

Met het grote JUMBO vangspel, maken bezoekers dit jaar kans op mooie waardebonnen of zelfs een minuut gratis winkelen! Voor de voetbalclinic van Martijn Meerdink op 28 juli, kunnen basisschool-kinderen zich opgeven via info@sap-aalten.nl

Kijk voor meer informatie op www.AaltenDagen.com en we zien jullie graag!

Andere interessante berichten