Brandweer

Brandweerlieden Suderwick en Dinxperlo krijgen ‘CrossFire’ softshell jassen

CrossFire Softshell uigereikt in Sudewick - Heisterkamp, Deckers en Siebel

SUDERWICK – Brandweerlieden van de korpsen Dinxperlo en Löschzug Suderwick hebben donderdagavond tijdens een gezamenlijke bijeenkomst in de brandweerkazerne Suderwick, allemaal een prachtige softshell jas uitgereikt gekregen.

De jassen van het merk S-Gard, worden op bovenstaande foto trots getoond door (v.l.n.r.) Marco Heisterkamp en Thomas Deckers, beiden Feuerwehr Bocholt (Suderwick) en Robin Siebel, postcommandant Dinxperlo. De jassen zijn op de beide mouwen voorzien van een (afneembaar) ‘CrossFire’ logo en een wapen van respectievelijk de brandweer en Feuerwehr Bocholt.

De tekst gaat verder na de afbeelding.

CrossFire Softshell Jassen uitgereikt in Suderwick

De jassen zijn aangeschaft en uitgedeeld om de brandweerlieden te motiveren en te belonen voor hun inzet bij het project ‘CrossFire’. Project ‘CrossFire’ is bedoeld als onderzoek naar een gezamenlijke brandweerkazerne voor de brandweer van Suderwick en Dinxperlo. De beide brandweerkorpsen opereren al intensief samen de laatste jaren.

De tekst gaat verder na de afbeelding.

Groepsfoto Softshell Jassen uitgereikt in Suderwick

De jassen met ‘bedrukking’ zijn gefinancierd met geld, dat vorig jaar bij een prijsuitreiking is gewonnen en werd uitgekeerd door de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Tijdens de uitreiking werd brandweer Dinxperlo nog weggeroepen voor een alarmering. Gelukkig konden ook deze brandweerlieden hun jas korte tijd later gewoon in ontvangst nemen.

Andere interessante berichten