Concerten

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Kulturhus Dinxperlo

Legends of Rock ACinDC
ACinDC / Foto: PR

DINXPERLO – Op zaterdag 20 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Kulturhus Dinxperlo voor een spetterende Rock Night met Metallica by MagneticA (B), AC/DC by ACinDC (B) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses.

Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, One, Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Sweet Child O’Mine en Paradise City en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: voor de liefhebbers, een Hardrock/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

MagneticA

Metallica tribute MagneticA heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de No.1 van de Benelux. Niet alleen de virtuoze muzikaliteit en de dynamische live performance evenaren het origineel, tot in de diepste nuances zijn ook de sounds uitgezocht en bepaald, waardoor het publiek de ultieme Metallica beleving kan ondergaan.

Zelfs de backline is gelijk aan het origineel. Ondersteund door dezelfde special effects die de live shows van Metallica uniek maken staat met MagneticA de meest geperfectioneerde Metallica tribute op het podium met nummers als One, Nothing Else Matters en Enter Sandman.

AC/DC by ACinDC

AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest.

Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast.

Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… En festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N’ Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’!

Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N’ Roses als Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O’Mine en de betere album nummers.

Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Kulturhus Dinxperlo

Zaterdag 20 mei 20.00 uur

Kulturhus
Maurits Prinsstraat 6
7091 CV DINXPERLO

Tickets voorverkoop: € 12,50 via http://www.kulturhusdinxperlo.nl/ en http://www.ab-bookings.nl/. Tickets aan de dagkassa: € 17,50.

Andere interessante berichten