Dinxperlo

Lensink Gussinklo Makelaardij lanceert de ‘HomePage’

DINXPERLO – Lensink Gussinklo makelaardij heeft vandaag een speciale website gelanceerd voor één specifieke woning. Onder de werknaam ‘De HomePage’ heeft het makelaarskantoor uit Dinxperlo een compleet eigen site laten bouwen voor een landhuis aan Caspersstraat 42 in De Heurne.

Op www.caspersstraat42.nl wordt deze ene woning uitgelicht door middel van een interactieve brochure, een drone-video, ‘3D-poppenhuis weergave’, ruim 100 foto’s en nog veel meer informatie.

Alle woningen die Lensink Gussinklo Makelaardij aanbiedt, zijn uiteraard terug te vinden op Funda.nl, op haar eigen site en op social media. “Van sommige woningen hebben we zo veel prachtige foto’s en nieuwe weergaves, zoals drone video’s en 3D-presentaties die we helaas niet kwijt kunnen op Funda. Daarom hebben we ‘De HomePage’ laten ontwikkelen.

De woningmarkt trekt flink aan en naast onze uitgebreide standaardset aan middelen om woningen onder de aandacht te brengen is ‘De HomePage’ een service die onze klantgerichtheid en het innovatieve karakter van ons makelaarskantoor laat zien,” aldus Karsten Gussinklo, mede-oprichter van Lensink Gussinklo Makelaardij. “Per woning of bedrijfsobject kunnen we kijken en beoordelen of ‘De HomePage’ een geschikte tool is.”

Bezoek de website van Caspersstraat 42 op www.caspersstraat42.nl en bezoek de website van Lensink Gussinklo op: www.lensinkgussinklo.nl voor het volledige aanbod.

Andere interessante berichten