Regio

Marleen zoekt bijzondere verhalen voor vlog bij Omroep Gelderland

Marleen Hoftijzer Omroep Gelderland
Foto: PR

REGIO – Vanaf 9 januari 2020 wordt er wekelijks een vlog uitgezonden op het YouTube- en Instagram kanaal van Omroep Gelderland, waarin Marleen Hoftijzer langs gaat bij gewone inwoners van Gelderland met een bijzonder verhaal over thuis.

Marleen besloot twee jaar geleden de wereld over te reizen als ‘dakloze’ digital nomad. Tijdens haar reis liep ze al snel tegen een probleem aan; eenzaamheid. Het vluchtige contact in hostels beviel haar niet, dus besloot ze om bij locals thuis te overnachten. Aan iedere local stelde ze dezelfde vraag: wat is thuis?

Door deze bijzondere manier van reizen wilde Marleen de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen. De Achterhoekse avonturier heeft inmiddels een boek uitgegeven met meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen.

Marleen vroeg zich af: hoeveel van deze bijzondere thuisverhalen zijn er dichter bij huis te vinden? De eerste vlog zijn al gemaakt, maar Marleen kan nog wel wat hulp gebruiken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Marleen Hoftijzer Bredevoort

Marleen tijdens haar boekpresentatie in Bredevoort (foto: Erik Obbink).

Ken jij iemand met een bijzonder verhaal, een jongere die niets liever dan zelfvoorzienend op het platteland woont of misschien iemand met een bijzondere verzameling? Stuur dan een bericht naar Marleen via info@marleenhoftijzer.com en wie weet komt Marleen wel bij jou langs!

Andere interessante berichten