Politie

Politiehelikopter in Breedenbroek. Lichaam vermiste man gevonden

Politiehelikopter Burgernet Breedenbroek 2022

BREEDENBROEK – De politie is donderdagmiddag geruime tijd op zoek geweest naar een vermiste man. De man werd tijdens de zoekactie nog niet gevonden, maar vrijdagmorgen maakte de politie bekend, dat het levenloze lichaam van de man is aangetroffen.

De politie had donderdagmiddag een bericht met een signalement via Burgernet verspreid en ging in een gebied ter hoogte van het Breedenbroekse bos en het sportterrein van Ajax-B op zoek naar de man.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Politiehelikopter Burgernet Breedenbroek 2022

Het voertuig van de man werd in de kern van Breedenbroek aangetroffen. De politie kreeg tijdens de zoekactie ondersteuning van de politiehelikopter en een team met speurhonden.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Politiehelikopter Burgernet Breedenbroek 2022

Sinds 15 juni was de man spoorloos. Over de aard van de vermissing heeft de politie weinig mededelingen gedaan, maar het is duidelijk dat de familie van de man zich ernstig zorgen maakte.

De politie had tijdens de zoekactie op donderdag last van de warmte. De warmtebeeldcamera aan de helikopter kon geen duidelijk onderscheid maken in de temperatuur van de omgeving en bijvoorbeeld voertuigen en personen.

Verdere mededelingen over het aantreffen van het lichaam van de man, zijn door de politie niet gedaan. Einde berichtgeving.

Andere interessante berichten