Dinxperlo

Presentatie boek ‘Echt Dinxperlo’ door Esther Nederlof

Schrijfster Esther Nederlof

DINXPERLO – Op zaterdag 27 september vond de officiële presentatie van het boek ‘Echt Dinxperlo’ van Esther Nederlof plaats in het vernieuwde Kulturhus. Door middel van foto’s, interviews en een overzicht van verenigingen, scholen, bedrijven en evenementen wordt Dinxperlo anno nu in woord en beeld gebracht.

Spreker en muzikant Hans Keuper, geboren in Dinxperlo, verleende zijn medewerking aan deze presentatie. Ook andere bekende Dinxperloërs, zoals schrijfster Heleen van der Kemp, de band Crystal Dream, wethouder Henk Rijks en het echtpaar Han en Doortje Boland waren bij de presentatie aanwezig. Zij staan allen in het boek en zijn erg benieuwd naar het eindresultaat.

In het boek is een portrettenserie opgenomen van driehonderd Dinxperloërs, gemaakt door Laura Heusinkveld. Deze portretten worden tentoongesteld in het Kulturhus en op 27 september feestelijk onthuld.
Speciaal voor het Kulturhus Dinxperlo maakt kunstenaar Roel Walta een bijzonder kunstwerk. Iedere Dinxperloër kan een tegeltje kopen en samen vormen deze tegels een unieke en groeiende creatie.

Andere interessante berichten