Concerten

Bus vanuit Dinxperlo naar Valkenburg voor concert Psalm 150

Psalm 150 in Valkenburg

DINXPERLO –  In het pinksterweekend op zondagavond 20 mei geeft Fanfareorkest Psalm 150 Dinxperlo een concert in het openluchttheater in Valkenburg.

In de zomermaanden biedt dit prachtige theater een gevarieerd programma met (inter)nationale artiesten en musici uit diverse disciplines; klassiek, jazz, pop, dans, jeugdtheater en wereldmuziek. Psalm 150 zal hier samen met Vocal Chord, een Limburgs klassiek zanggezelschap, een uniek theaterconcert verzorgen. Het programma is zeer gevarieerd. Van Queen tot Verdi, van La Traviata tot Kyteman.

Wilt u naar dit concert vanuit Dinxperlo? Bij voldoende aanmeldingen regelt Psalm 150 een bus die u, tegen een kleine vergoeding, op 20 mei naar Valkenburg en weer terug brengt. Geef u zo spoedig mogelijk op door een mail te sturen naar pr@psalm150.nl, of neem contact op met Anneke Wisman via 06-23442080.

Vroegboekkaarten voor het concert (€15,-, beperkt beschikbaar) zijn nu te verkrijgen via de website van het openluchttheater Valkenburg. Reguliere kaarten kosten €20,-. Het concert begint om 20.30 uur.

Andere interessante berichten