Breedenbroek

CarProf Autoservice Huls doneert bijdrage APK aan Slachtofferhulp

CarProf Freddy Huls
Foto: PR

BREEDENBROEK – CarProf Autoservice Huls Breedenbroek is partner geworden van Fonds Slachtofferhulp. Samen met 70 onafhankelijke autobedrijven hebben zij, onder de paraplu van hun garageformule CarProf, een APK-actie aangekondigd.

Klanten die hun auto voor een APK bij een CarProf brengen, steunen daarmee direct het goede doel. Met deze APK actie willen alle CarProf autobedrijven gezamenlijk nog meer bijdragen aan de verkeersveiligheid in Nederland.

Freddy Huls van CarProf Autoservice Huls Breedenbroek: “Wij staan voor kwaliteit. Onze monteurs doen er elke dag alles aan om auto’s goed en veilig de weg op te laten gaan. Zo kan een autoband met voldoende grip bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing.

Vanuit onze vakkundigheid zetten wij ons volledig in voor de veiligheid van onze klanten en andere verkeersdeelnemers. Met deze APK-actie willen we een stap verder gaan, namelijk steun bieden wanneer het op de weg in een verkeerssituatie misgaat.

Via Fonds Slachtofferhulp kunnen wij verkeersslachtoffers ondersteunen op praktisch, emotioneel, financieel en juridisch vlak.”

50 eurocent per APK

Van elke uitgevoerde APK dragen alle CarProf autobedrijven in Nederland € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp. De donaties zijn specifiek voor TrafVic-Kids. Dit project biedt specialistische hulp aan kinderen die nabestaande of slachtoffer zijn door een verkeersongeval.

Met wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten. Elke maand zal op www.carprof.nl/fondsslachtofferhulp een nieuwe tussenstand staan van het opgehaalde bedrag.

Andere interessante berichten