Breedenbroek

Autoservice Huls in Breedenbroek nu ook CarProf

CarProf Freddy Huls
Foto: PR

BREEDENBROEK – Autoservice Huls, gevestigd in Breedenbroek, sluit zich aan bij CarProf. Daarmee wordt het autobedrijf onderdeel van een landelijke formule.

Eigenaar Freddy Huls: “Naast dat wij Opel dealer zijn, kunnen met CarProf nu alle automerken bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.”

De voordelen van CarProf
Door zich aan te sluiten bij CarProf lift het autobedrijf mee op de kracht van een grote club. Freddy: “Allereerst hebben we een inkoopvoordeel op automaterialen en profiteren we van een razendsnelle levering van onderdelen. Dat scheelt uiteraard ook voor de klant.” Verder krijgt Huls toegang tot de nieuwste technische informatie en trainingen, zodat de autospecialisten hun vakmanschap in de werkplaats optimaal kunnen uitvoeren.

Een ander voordeel van CarProf is de mogelijkheid tot onderhoud aan leaseauto’s. “Wat zeker een pluspunt voor klanten is, is de garantie van twee jaar op onderdelen en reparaties. Dat vind je lang niet overal.”

Overname
Het bedrijf komt voort uit Autobedrijf Koenders, een Opel garage die meer dan 100 jaar geleden werd opgericht. Nadat Freddy Huls hier 25 jaar in dienst was, besloten zijn vrouw en hij het bedrijf in 2013 deels over te nemen. “Ik ken het bedrijf van binnen en buiten, als onder meer boekhouder en verkoper.

Toen mijn vrouw na 24 jaar dienstverband in de bancaire wereld op zoek was naar een nieuwe uitdaging, trokken wij samen de stoute schoenen aan en werden wij eigenaar. Klanten zijn vanaf het eerste moment gekomen en gebleven.”

Achterhoekse mentaliteit
Freddy Huls en Maureen Huls zijn beiden geboren en getogen in de Achterhoek. “Wij omarmen de mentaliteit van hier. Daad bij het woord voegen en eerlijk zakendoen.” Het stel geeft als voorbeeld: “We overleggen altijd vooraf met de klant bij duurdere reparaties, zodat er achteraf geen verrassingen zijn.” Die openheid gaat ook richting de jeugd.

Het autobedrijf opent jaarlijks haar deuren voor basisschoolkinderen om hen een kijkje te geven onder de brug.

Andere interessante berichten