Wielersport

Jeugd MTB Clinics 2015 Kanjers voor Kanjers van start

MTB Clinics Kanjers voor Kanjers
MTB Jeugd Clinics

REGIO – Kinderen kennis laten maken met de fietssport. Dat is het doel van de Kanjers voor Kanjers Jeugd Mountainbike Clinics. Elk jaar organiseert Kanjers voor Kanjers in de regio een reeks Jeugd MTB Clinics. Ervaren mountainbike-instructeurs leren enthousiaste kinderen vanaf zes jaar de fijne kneepjes van het vak. En vanwege het doorslaande succes kunnen de kids dit jaar maar liefst zes keer meefietsen! We beginnen zaterdag 30 en zondag 31 mei tijdens het Wieler Festival Montferland in ’s-Heerenberg.

Programma Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics 2015

Dit jaar organiseren wij zes Jeugd MTB Clinics:

 

Zaterdag 30 mei tijdens Wieler Festival Montferland

 

‘s-Heerenberg
Zondag 31 mei tijdens Wieler Festival Montferland

 

‘s-Heerenberg
Zondag 20 september tijdens veldtoertocht van Vordense Rijwiel Toerclub

 

Vorden
Zondag 11 oktober tijdens Wieler Toer Club Neede

 

Neede
Zondag 15 november tijdens toertocht Peddelaars

 

Aalten
Zondag 22 november tijdens Achterhoek WielerSpektakel Varsseveld

 

Clinics tijdens Wieler Festival Montferland
Op zaterdag 30 en zondag 31 mei is er in ’s -Heerenberg het Wieler Festival Montferland. Een enorm mooi wielerfestijn voor het hele gezin met toertochten, wedstrijden en ook de Jeugd MTB clinics. Wij organiseren tijdens het festival vier clinics.

Zaterdag 30 mei
• Clinic 1: van 11.30 uur tot 13.30 uur
• Clinic 2: van 14.15 uur tot 16.15 uur

Zondag 31 mei
• Clinic 3: van 09.00 uur tot 11.00 uur
• Clinic 4: van 11.45 uur tot 13.45 uur

Doe je ook mee?
Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar jeugdclinics@skvk.nl Vermeld je naam, woonplaats, leeftijd en lengte en of je wel of niet in het bezit bent van een eigen fiets en helm. Kanjers voor Kanjers heeft een aantal fietsen die je kunt lenen. Ook vragen we je om door te geven met welke clinic je graag mee wilt doen (geef het nummer door). Deelname aan deze supergave clinic is gratis!

Clinics in het najaar in samenwerking met lokale wielerclub
De clinics in het najaar worden georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke wieler- of toerclub en vinden gelijktijdig met de toertocht voor de volwassenen plaats (met uitzondering van de clinic tijdens het Wielerfestival Montferland). Elke clinic start om 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur. Inschrijven kan tussen 8.30 uur een 9.00 uur en deelname is gratis. Let op! Mountainbike en helm zijn verplicht.

Meedoen
Ben jij jonger dan 18 jaar en houd je van fietsen? Geef je op en stuur een e-mailbericht met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar jeugdclinics@skvk.nl Heb jij ook zin om mee te fietsen, maar ben je niet in het bezit van een mountainbike? Kanjers voor Kanjers beschikt over een aantal mountainbikes en helmen, zodat ook jij kan meedoen.

Kijk voor meer informatie op www.kanjersvoorkanjers.nl