Politie, Polizei

Mannen uit Dinxperlo en Aalten zwaargewond bij ongeval

Streifenwagen Polizei
Polizei (Symbolbild)

OEDING / DINXPERLO / AALTEN – Een man uit Dinxperlo en zijn passagier uit Aalten zijn zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Oeding (D). Het ongeluk gebeurde afgelopen zaterdagnacht in Oeding, vlakbij Winterswijk. De 24-jarige man uit Dinxperlo is naar een ziekenhuis in Borken (D) gebracht, zijn 34-jarige passagier wordt behandeld in Enschede.

Volgens de Duitse politie werd de auto waarin beide mannen zaten, rond 6.40 uur door een passerende automobilist in een greppel ontdekt.

De bestuurder uit Dinxperlo heeft vermoedelijk een paaltje in de berm geraakt en is daardoor de macht over het stuur kwijtgeraakt. De auto raakte daarna aan de andere kant van de weg in een greppel, waarna de auto nog zo’n 35 meter doorschoof alvorens tot stilstand te komen.

Volgens de politie hadden beide mannen geen gordel om. Ook is er een bloedproef bij de man uit Dinxperlo afgenomen omdat het vermoeden bestaat dat hij onder invloed van alcohol en/of drugs stond. De materiele schade bedraagt naar schatting meer dan 3.000 euro.

Andere interessante berichten