Hengelsport

Jip Niemeijer gehuldigd als 500e lid van HSV de Voorn

Foto: Erik Obbink

DINXPERLO – Hengelsportvereniging De Voorn uit Dinxperlo telt sinds 15 augustus 500 leden. Een record. De vereniging werd opgericht in 1950 door een stuk of tien enthousiastelingen. Enkele personen zijn al lid vanaf de oprichting.

De vereniging groeit de laatste jaren spectaculair. In 2010 was het aantal leden 362 en sinds augustus 2014 zijn dat er inmiddels meer dan 500.

Jip Niemeijer heeft online een jeugdvispas besteld. Hij is uitgekozen als 500e lid. Het online bestellen ging gemakkelijk via de website http://devoorn.mijnhengelsportvereniging.nl. Zijn tweelingzusje Nikki wilde dat ook maar dat lukte even niet. Jip had dus het geluk dat hij nummer 500 is, want hij kreeg zondag uit handen van voorzitter Koert Veenstra een oorkonde en een hengel aangeboden.

Maar ook Nikki ging niet met lege handen naar huis. Zij kreeg een Vispas en ook een hengel aangeboden. Nu maar zien wie de beste visser is van deze tweeling! We wensen beiden jarenlang visplezier. HSV de Voorn hoopt door te groeien naar 600 leden in 2015.

De huldiging werd gevierd in het clubhuis van HSV de Voorn aan de Helmkamp 11a. Het is iedere zondag geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Kom gerust eens langs voor wat visserslatijn en een kopje koffie!

Foto (v.l.n.r.: Jip en Nikki Niemeijer, Koert Veensta). Kijk voor meer foto’s op onze Facebookpagina!