Theater & Cultuur

Ode aan Herman Brood in Klein Theater Dinxperlo

Herman Brood

DINXPERLO – Out of Heaven is de ultieme ode aan Herman Brood. Een voorstelling die balanceert tussen nostalgie en de ‘Wild Romance’ van nu.

The Wild Romance in al zijn facetten. Keiharde swingende Rock, intieme ballads, Ontroerend beeldmateriaal en realistische verhalen uit Herman Brood’s leven.

Wild Romance
De originele begeleidingsband van Herman Brood en Iconen van onze Nederlandse Rockmuziek aanschouwde het levenslicht in November1976 in Groningen. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen, is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland en de USA.

Wat te verwachten in het theater
Een gebalanceerde voorstelling tussen nostalgie en de ‘Wild Romance’ van nu. ‘Dany Lademacher’s Wild Romance spatten nog steeds vol energie op een indrukwekkend en ontroerende wijze van het podium. Zij zullen 40 jaar Rockgeschiedenis op theatrale wijze laten zien en horen, (semi) akoestisch maar ook stampend, strak en sexy!

Naast de bekende en legendarische op Blues geïnspireerde Rock & Roll hits zullen persoonlijke verhalen en anekdotes verteld worden over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance. De bekende en legendarische op blues geïnspireerde Rock & Roll hits zullen in combinatie met verrassende gastoptredens garant staan voor een avond vol jeugdsentiment, muzikale dynamiek, ontroering en humor.

De naam ‘Herman Brood & His Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. “Herman Brood & His Wild Romance” was een rockfenomeen van ongekende klasse.
Kortom, Wild Romance leeft en kom het theateraal beleven…

Still believing, 40 jaar Rock & Roll – Plugged or Unplugged…..The Real Thing!

Bezetting
Guitars & Vocals; Dany Lademacher
Lead Vocals; Edgar Koelemijer
Guitars & Vocals; David Hollestelle
Bass; Gee Carlsberg
Keyboards & Vocals; Otto Cooymans
Drums & Percussion; Jan ‘t Hoen

Klein Theater Dinxperlo

Zaterdag 11 november 20.15 uur

Kulturhus / Klein Theater Dinxperlo
Maurits Prinsstraat 6
7091 CV DINXPERLO

Kaarten via VVV Dinxperlo of www.kleintheaterdinxperlo.nl

Andere interessante berichten