Dinxperlo

Online boodschappen doen in Dinxperlo, kan dat?

Boodschappen online

DINXPERLO – Online boodschappen doen is helemaal hip. We zien steeds meer supermarkten die het assortiment ook online aanbieden. En als je om je heen kijkt zie je ook steeds vaker de busjes van onder andere Albert Heijn, Jumbo en Coop rijden.

Maar wat is de status van online boodschappen doen in Dinxperlo? Bij welke supermarkt kan ik als inwoner van Dinxperlo online bestellen, en zijn er ook supermarkten die bij mij de boodschappen komen bezorgen?

Boodschappenspot.nl zocht het voor ons uit, Hieronder vind je de uitkomsten.

Welke supermarkten bezorgen in Dinxperlo?

Wat betreft online boodschappen doen, is het aanbod in Dinxperlo nog beperkt. Toch zijn er wel degelijk aanbieders waar je online kan bestellen.

Jumbo

Bestellen op Jumbo.com is mogelijk. Bezorging aan huis nog niet. De boodschappen kunnen worden afgehaald bij het pick-up point aan de Heelweg 73 in Dinxperlo. De kosten hiervoor bedragen zo’n €2,00.

Coop

Hoewel er in Dinxperlo geen filiaal van Coop is gevestigd, kan je hier wel online bestellen. Hiervoor selecteer je de Coop in Gendringen (Grotestraat 42). De bezorgkosten bedragen zo’n €5,00. Dankzij een kortingscode van Coop vervallen de bezorgkosten vaak weer.

PLUS

Ook online bestellen bij PLUS is mogelijk. De dichtstbijzijnde winkel is gevestigd in Silvolde. Deze PLUS winkel levert helaas nog niet in Dinxperlo. Wel is het mogelijk om de boodschappen hier zelf af te halen (kosten afhalen bedragen €2,50).

SPAR Bredevoort

Je zou het misschien niet denken, maar ook bij Spar kan je sinds kort online bestellen. Bij het openen van de webshop dien je een winkel te kiezen. Kies hier voor de Spar in Bredevoort. Deze Spar biedt een bezorgservice. Orders vanaf €50 worden gratis thuisbezorgd.

Andere interessante berichten