Politiek

Progressieve Partij in gesprek met burgemeester Stapelkamp

Burgemeester Stapelkamp

DINXPERLO –  Op donderdagavond 24 mei om 20.00 uur organiseert de Progressieve Partij een openbaar gesprek met burgemeester Stapelkamp.

In zijn 100-dagen-rapport “Bevindingen van een butendieker” neemt hij geen blad voor de mond over onder meer de verhoudingen binnen de raad en het oude zeer van de gedwongen samenvoeging van Dinxperlo en Aalten.

Maar er staat veel meer in zijn rapport: het krachtige verenigingsleven, mensen lopen hard voor elkaar en voor hun omgeving, prachtige natuur, sterke bedrijven. De burgemeester heeft andermaal aangeboden in gesprek te willen over zijn waarnemingen. Die uitnodiging neemt de Progressieve Partij graag aan.

Gesprek over oud zeer en nieuw elan.

En dan vooral over de kansen, het nieuwe elan en de vraag hòe we komen tot één groene, sociale en transparante gemeente. En wat daarvoor moet gebeuren.

De bijeenkomsten van de Progressieve Partij zijn altijd openbaar. Deze dus ook. Een mooie kans voor inwoners van de gemeente om mee te praten.

De gespreksavond vindt plaats op donderdag 24 mei a.s. om 20.00 uur in het Kulturhus, Terborgseweg in Dinxperlo. Toegang en koffie gratis.

Noot: berichten van politieke partijen of met een politieke inhoud, reflecteren niet noodzakelijkerwijs de mening van dplnieuws.nl en/of de leden van de redactie.