Exposities

Bärbel Langner exposeert in Kerkje de Rietstap Dinxperlo

Expositie Bärbel Langner

DINXPERLO – Bärbel Langner In 1964 geboren in Ulm aan de Donau, exposeert in de maand november in Kerkje de Rietstap in Dinxperlo. Via Hamburg, Potsdam en Stuttgart verhuisde zij in 2003 met haar familie naar Werth bij Bocholt. Hier had Bärbel tijd voor haar grote passie: het schilderen.

Nadat zij diverse jaren lang les had gehad van kunstenaren uit de regio, stichtte Bärbel in 2009 het atelier KunstWerk5 in Werth. In 2011 maakte zij kennis met biomeditatie. Dit werd een niet meer weg te denken onderdeel van haar leven. De kracht en de energie, die zij daaruit kan putten, laat Bärbel Langner in haar schilderijen invloeien. Op dit moment zijn doel en inhoud van haar werk, om gedachten met kleuren en vormen te uiten, de ideeën en haar persoonlijke ervaringen te delen en zo de fascinatie van het leven, de liefde die zij voelt voor mens en natuur, haar manier van kijken naar het grote geheel in de kijker te wekken en te versterken.

Bij het werken met roestvrij staal fascineerde van begin aan de aard van het materiaal; de glans, de uitstraling en de sterkte enerzijds, de gevoeligheid in interactie met de zachtheid van de kleuren aan de andere kant .
Sinds januari 2015 is Bärbel Langner met haar atelier naar Bocholt verhuisd. Het atelier is tegenwoordig een plaats van creativiteit, van ontmoeting en communicatie. Hier vinden continue schilderlessen en workshops plaats, onder meer in combinatie met meditatie.

Iedereen is welkom om de creaties te komen bewonderen. De expositie vindt plaats van 1 november tot en met 29 november 2015 in het kerkje De Rietstap te Dinxperlo.

Kerkje de Rietstap

Meniststraat 2
7091 ZZ Dinxperlo
website

Andere interessante berichten