Theater & Cultuur

Date met Irene van der Aart in Klein Theater Dinxperlo

Irene van der Aart

DINXPERLO – Terwijl de zon al weken straalt planden de directeuren van alle Oost-Gelderse theaters een date. Een theaterdate, waarbij ze samen uitkijken naar een gloednieuw theaterjaar!

Want allemaal branden wij van nieuwsgierigheid naar de geboekte voorstellingen. Ook verheugen we ons nu al op het weerzien met fantastische cabaretiers, muzikanten, acteurs en niet in de laatste plaats met u…  Ons publiek!

Stralend vooruitkijken naar een nieuw theaterjaar!

Seizoensopening
Over een paar weken is het zover…. dan barst het theaterseizoen 2018-2019 los en dat moet gevierd worden… Dus dat doen we dan ook! Daarom hebben alle Oost-Gelderse theaters in het laatste weekend van september een heerlijke theater avond voor u in petto met één overeenkomst: de kaartjes kosten slechts 10 euro!

Wij mogen wel alvast verklappen dat wij er in Dinxperlo op vrijdag 28 september een vrolijke avond van met maken met de voorstelling “De Boer Op” van Irene van der Aart.

De avondvullende voorstelling ‘De Boer Op’, vol spitse humor en verbazingwekkende observaties, gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, koeienvangen, gemoedelijkheid en rust op het platteland en de verleidingen van de stad.

Over het beste van twee werelden. Over hoe het leven met een boer echt is. Met gratis tips voor stadse vrouwen die er over denken om verkering te zoeken met een boer…

Klein Theater Dinxperlo

vrijdag 28 september 20.15 uur

Kulturhus / Klein Theater Dinxperlo
Maurits Prinsstraat 6
7091 CV DINXPERLO

Kaarten via VVV Dinxperlo of www.kleintheaterdinxperlo.nl

Andere interessante berichten