Theater & Cultuur

Film ‘La Pazza Gioia’ kijken op het strand bij ‘BeachScoop’ Dinxperlo

Pazza

DINXPERLO – Op 5 juli om 22.00u vertoont Filmhus Dinxperlo in samenwerking met CityBeach Dinxperlo de tragikomische roadmovie “La Pazza Gioia”. Het Prins Clausplein wordt omgebouwd naar een BeachScoop met een groot scherm.

Deze buitenfilm is voor iedereen gratis toegankelijk. Neem je zelf je eigen (strand)stoeltje mee?

Beatrice is een decadente kletskous, een opvallend figuur in de psychiatrische inrichting waar ze woont. Ondanks haar praatjes vindt ze weinig aansluiting bij de andere patiënten. Als de stoere en depressieve Donatella wordt opgenomen in de inrichting, bloeit er een onverwachte vriendschap op tussen de twee.

Ze besluiten samen te ontsnappen en gaan huilend op zoek naar geluk tijdens een tocht door Toscane die langs hun verleden voert. Gelukkig zijn ze dit keer niet alleen, maar hebben ze elkaar. La Pazza Gioia is een komisch drama over vriendschap en de zoektocht naar geluk, met het prachtige landschap van Toscane als decor.

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van CityBeach Dinxperlo bieden we deze buitenfilm gratis aan! Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar. We beginnen na zonsondergang om 22.00 uur. Neem je wel je eigen (strand)stoeltje mee?

Filmhus Dinxperlo

donderdag 5 juli 22.00 uur

BeachScoop Dinxperlo
Prins Clausplein

La Pazza Gioia / 2016 / 116 minuten / Italië, Frankrijk
Donderdag 5 juli 2018 – 22.00 uur
Entree gratis, consumpties verkrijgbaar.

Andere interessante berichten