Evenementen

Openluchttheater Engbergen viert 60-jarig jubileum

Jubileum Openluchttheater Engbergen

VOORST – In het weekend van 29 en 30 juni en 1 juli herdenkt de Stichting Openluchttheater Engbergen het feit dat 60 jaar geleden het theater officieel geopend werd door burgemeester Cramwinckel.
Zij doet dit samen met het Oude IJsselstreek Muziekfestival dat ook jarenlang gebruik maakte van het openluchttheater en voor deze keer er weer naar terugkeert. Samen zorgen zij voor een overvol weekend met voor elk wat wils.
Vrijdag opent het Oude IJsselstreek Muziekfestival met een optreden van het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen met de lokale solisten Valentine Reijers, Luc ten Brinck, Emma Lukassen en Robin Slutter.

Deze voorstelling is geheel volgens de traditie van het Muziekfestival vrij toegankelijk.

Zaterdag is het de beurt aan de het OLT Engbergen. Onder het motto “Engbergen zingt Hollands” staan optredens van Djaimy Veugelink, Dani Raben, Belinda Kinnaer, Stef Ekkel en Fortuna Doetinchem.
Zondagmorgen organiseert het Muziekfestival de in dit kader bekende Oecumenische dienst.

De middag is dan voor de jongste jeugd. Sander en Barry van Warboel zullen samen met hen een uurtje zingen en dansen. De heren zorgen al jaren voor een goed gevulde tribune. Het belooft vast weer een bijzonder uurtje te worden.
De Stichting Oude Ijsselstreek Muziekfestival en de Stichting Openluchttheater Engbergen zijn blijft dit weekend samen voor de bezoekers te mogen organiseren

Meer informatie: www.openluchttheater-engbergen.nl

Andere interessante berichten