Theater & Cultuur

Franse tragikomedie ‘Demain Tout Commence’ in Filmhus Dinxperlo

Demain Tout Commence

DINXPERLO – Op 27 december draait Filmhus Dinxperlo de Franse tragikomische film “Demain Tout Commence”. Omar Sy speelt de hoofdrol, hij is bekend als de onvergetelijke Driss uit ‘Intouchables’!

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.

Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader.

Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

Kom gezellig tussen de kerstkransjes en de oliebollen in bij ons kijken naar deze fantastische film, die je ontroert en die je laat lachen!
Graag tot ziens op 27 december in het Kulturhus!

Filmhus Dinxperlo

donderdag 27 december 20.00 uur

Kulturhus / Filmhus Dinxperlo
Maurits Prinsstraat 6
7091 CV DINXPERLO

Demain Tout Commence / 2016 / 117 minuten / Frankrijk
Donderdag 27 december 2018, aanvang 20.00 uur

Entree € 7,50, incl. koffie/thee

Andere interessante berichten