Dinxperlo

Paula Salemink’s like op Facebook beloond met taart

Paula Salemink en Dini Veerbeek

DINXPERLO – Deze week heeft het Vrijwilligers Service Punt (VSP) Paula Salemink (foto links) in het zonnetje gezet omdat ze de Facebookpagina van het VSP door middel van een like bij anderen onder de aandacht heeft gebracht. Paula bleek zich niet heel bewust te zijn van haar like, maar wel heel geïnteresseerd in waar het VSP voor staat en wat het doet.

Het Vrijwilligers Service Punt (VSP) richt zich namelijk op alle vrijwilligers en organisaties waar vrijwilligers actief zijn in de gemeente Aalten. Het VSP ondersteunt, adviseert en werkt samen met organisaties, verenigingen en stichtingen om het vrijwilligerswerk voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk te maken.

Dat kan dus gaan om het zoeken naar nieuwe vrijwilligers, het versterken van het aanbod, het verbinden van organisaties met soortgelijke doelen en passies en het in de eigen kracht zetten van alle inwoners van de Gemeente Aalten. Het VSP neemt geen initiatieven over, maar versterkt en verbindt.

Net als Paula zijn er nog veel mensen en organisaties die niet precies weten waar het VSP voor staat en wat zij voor het VSP kunnen betekenen of wat het VSP voor hen kan betekenen. Volg daarom de facebookpagina voor meer informatie, of neem contact op met Dini Veerbeek (foto rechts): d.veerbeek@figulus-welzijn.nl, telefoon 0543-473993.

Het Vrijwilligers Service Punt heeft een inloop spreekuur in Aalten en Dinxperlo.

Spreekuur Dinxperlo: iedere 3e dinsdag van de maand
Tijd: 9:00-10:00
Locatie: Terborgseweg 5, Dinxperlo

Spreekuur Aalten: iedere dinsdag van de maand
Tijd: 9:00-10:00
Locatie: Nassaustraat 5.06, Aalten (dit spreekuur is gekoppeld aan het spreekuur van het CJG en maatschappelijk werk Sensire)

Andere interessante berichten