Acrogym

Start van het nieuwe seizoen bij Represta

Seizoensstart Represta

DINXPERLO – De zomervakantie nadert zijn einde, dus het is weer tijd om te gaan sporten! Ook gymnastiekvereniging Represta start dit seizoen weer vol enthousiasme.

Voor jong en oud, jongens en meisjes, dansers, free-runners, hardlopers of acrobaten, voor iedereen is er wat wils dit seizoen. We starten op maandag 24 augustus met een grote instuif in de Eurohal te Dinxperlo. Van 15.30 uur tot 17.30 uur is iedereen vanaf groep 1 welkom om eens kennis te maken te maken met Represta, acrobatische taferelen uit te proberen, gewoon lekker te springen of misschien te dansen op coole muziek.

De instuif is een carrousel van dans, freerunning, acro en springen. Dit jaar starten er twee nieuwe onderdelen binnen de vereniging! Vanaf 25 augustus 2015 is het mogelijk om een hardloopclinic van 10 weken bij Represta te volgen. De clinic is op dinsdag van 20.00 uur tot 21.00 uur en wordt aangeboden aan alle 15+’ers die willen starten met hardlopen of die begeleiding bij het hardlopen prettig vinden. Er wordt gestart vanaf de sportzaal van de Duplo in Dinxperlo. De kosten bedragen 35 euro per 10 weken. De lessen worden gegeven door onze nieuwe leiding Bob Heijn! Bob Heijn neemt ook de gymnastieklessen van de kleuters groep 1 en 2 en de meisjes groep 3 over, eerder gegeven door Nienke Freriks.

Bob kan naast turnen en hardlopen ook nog freerunnen, en wil jullie hier graag kennis mee laten maken. Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Het is de bedoeling dat je met vloeiende bewegingen beheersing krijgt over het parcours vol obstakels. Dit kan door trucs maar ook door het maken van salto’s. De obstakels die je tegenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter freerunnen en dat maakt het zo gaaf! En jij kunt dit nu ook proberen! Het uur wordt gegeven op dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur in de sportzaal van de Duplo voor zowel jongens als meisjes van elke leeftijd.

Enthousiast geworden? Kom dan 4 keer vrijblijvend meedoen en ervaar wat het is! Mocht je je willen opgeven voor de hardloopclinic of het freerunnen, stuur dan een mail naar: ledenadministratie@represta.nl. Ben jij te jong voor de hardloopclinic of is het freerun uurtje te laat? Stuur dan ook een mailtje naar ledenadministratie@represta.nl. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we een middaggroep freerunnen starten of een hardloopclinic op de middagen geven.

Naast deze spetterende nieuwe activiteiten is het natuurlijk ook mogelijk om eens te komen kijken of turnen, acrobratiek, dansen of springen wat voor jou is. Meer informatie is te vinden op www.represta.nl. We zien je graag een keer bij ons in de zaal!

Andere interessante berichten