Acrogym

Instuif bij Represta tijdens seizoensopening 2015-2016

Instuif Represta

DINXPERLO – Op maandag 24 augustus is het nieuwe turnseizoen van gymnastiekvereniging Represta gezellig begonnen met een zaal vol materialen en een heleboel kinderen!

Ook ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes kwamen kijken. De leiding van Represta had een aantal leuke oefeningen bedacht voor deze middag. Zo kon je ervaren hoe het is om op de acro-mat bezig te zijn met balans, op elkaar te klimmen en zo hoge torens te maken of te balanceren op acrobatische paaltjes. Maar dit was nog niet alles, lekker springen op de grote trampoline of spectaculaire sprongen maken op de airtumblingbaan, alles was mogelijk deze dag.

Ook het freerun-parcours werd uitgeprobeerd door vele aanwezigen. Al snel werden er gekke capriolen uitgehaald, sprongen tegen muren gemaakt of al vanaf een flinke hoogte gesprongen met een goede doorrol. Tussendoor was er wat lekkers te eten en te drinken.

Met voldoende hulp van ouders en de oudere meiden van de vereniging was het een fanatiek begin van een hopelijk mooi turnseizoen bij Represta!

Andere interessante berichten