Voetbal

Voetbalmiddagen bij DZSV in Dinxperlo

DINXPERLO – In de maand juni houdt voetbalvereniging D.Z.S.V. op de woensdagmiddagen een aantal voetbalmiddagen. Inmiddels hebben er al twee plaatsgevonden en de animo alsook het speelplezier was goed.


Aanstaande woensdag (22 juni, vindt voor de laatste maal een 4 tegen 4 toernooi plaats. Op verschillende veldjes voetballen teams, bestaande uit vier spelers, tegen elkaar. De teams worden ’s middags bij D.Z.S.V. samengesteld.

Op woensdag 29 juni 2016 vindt er een voetbalinstuif plaats. Allerlei voetbalspelvormen zullen op de kunstgrasvelden van D.Z.S.V. worden uitgezet. Techniek en handelingssnelheid kunnen worden getest door middel van een ruim aantal oefeningen waarvoor vele punten zijn te verdienen. Spelvormen waaraan de jeugd volop plezier zal beleven.

Aan het eind van de middag zullen de scores bij elkaar opgeteld worden en is er voor de winnaar in elke leeftijdscategorie, een klein prijsje.
Beide middagen beginnen om 15.15 uur. Inschrijven kan vanaf 15.00 uur op sportpark ’t Welink bij D.Z.S.V.

Iedereen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar die hieraan deel wil nemen, is van harte welkom. Lid of geen lid, jongen of meisje, iedereen is welkom en wordt in de gelegenheid gesteld om mee te doen.

Andere interessante berichten