Theater & Cultuur

‘The Lake House’ met Sandra Bullock en Keanu Reeves in Filmhus Dinxperlo

Keanu Reeves Sandra Bullock

DINXPERLO -Op 28 februari draait Filmhus Dinxperlo “The Lake House”, een film over een beginnende relatie door de kracht van het geschreven woord.

Vrijwel alle romantische films zijn gebaseerd op een eenvoudig concept: twee mensen zijn voor elkaar gemaakt, maar er zit een obstakel in de weg waar moeilijk zomaar over heen te springen valt. ‘The Lake House’ van Alejandro Agresti brengt een originele variant op het thema: de twee geliefden blijken niet in hetzelfde jaar te leven.

Als Alex in 2004 een huis aan een meer koopt, vindt hij brieven in de brievenbus van de vorige eigenaresse, Kate Forster. Hij wil de brieven bij haar huidige adres afleveren, maar komt er dan achter dat het adres niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven en ontdekken tot hun grote schrik dat Alex in 2004 leeft en Kate in 2006. Ze proberen een manier te vinden om elkaar te ontmoeten, want de twee worden hopeloos verliefd op elkaar.

Meer dan tien jaar na ‘Speed’ zijn Sandra Bullock en Keanu Reeves weer samen te zien in deze romantische komedie met een magisch-realistisch tintje. Ze kregen hun reünie met ‘The Lake House’, waarin Willeke van Ammelrooy te zien is in een leuke bijrol.

Filmhus Dinxperlo

donderdag 28 februari 20.00 uur

Kulturhus / Filmhus Dinxperlo
Maurits Prinsstraat 6
7091 CV DINXPERLO

The Lake House / 2016 / 105 minuten / VS
Aanvang 20.00 uur
Entree € 7,50, incl. koffie/thee

Andere interessante berichten