Theater & Cultuur

Concert ‘Songs for the Road’ door 70’s Unplugged in Klein Theater Dinxperlo

70's Unplugged
Foto: PR

DINXPERLO – The 70’s Unplugged startte in 2014 met haar eerste shows in de Nederlandse theaters. De bandleden delen een grote voorliefde voor ambachtelijk gemaakte popsongs uit de seventies en hieruit ontstond het eerste programma The Best of Acoustic Popmusic.

Zij richten zich vooral op de mooie popliedjes uit die tijd met songs van o.a. Fleetwood Mac, The Eagles, James Taylor, Joni Mitchell, Linda Ronstadt, Beatles, Rolling Stones, Supertramp e.v.a.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa en Joost hun versies van deze 70’s klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen. De afgelopen jaren werd de groep een geliefde act op de theater, pop- en festivalpodia van ons land met steevast volle zalen en een razend enthousiast publiek.

Eén van de hoogtepunten tot nu toe was een optreden op het Royal Park festival op Paleis Soestdijk.

Na de succesvolle tour rond het Fleetwood Mac-album RUMOURS en de show ‘LOVE THE ONE YOU’RE WITH’ komt de band in 2023 met het gloednieuwe concert ‘Songs for the Road’. Met daarin de mooiste popsongs over onderweg zijn en thuiskomen en over alles wat je onderweg tegen komt.

Hoeveel popartiesten hebben hier niet over gezongen? Het leven van het onderweg zijn is voor velen van hen altijd een belangrijke inspiratiebron geweest voor het maken prachtige, tijdloze popsongs.
The 70’s Unplugged heeft de pareltjes weten te vinden en de band vertolkt de liedjes op z’n eigen bekende ambachtelijke manier. Een avond genieten voor de liefhebbers van pure popmuziek!

The 70’s Unplugged:
Vannessa Thuyns – leadvocal, piano
Joost Dobbe – leadvocal, guitar
René Veerhuis – drums, vocal
Leo Mongula – bass, vocal
Jan Willem Verbeek – guitars, mandolin

70’s Unplugged Theaterconcert ‘Songs for the road ’

zaterdag 18 februari 20.00 uur

Kulturhus / Klein Theater Dinxperlo
Maurits Prinsstraat 6
7091 CV DINXPERLO

Meer informatie en kaarten via: www.kleintheaterdinxperlo.nl

Andere interessante berichten