Concerten

Con Spirito en Herenkoor geven concert

Con Spirito Groepsfoto

DINXPERLO – Zondagavond 20 december, vanaf 20:00 uur concerteren Con Spirito en het Herenkoor van De Goede Herder samen. Zij vormen één groot koor maar zingen ook elk in eigen bezetting.
Het Herenkoor staat onder leiding van Frank Knikkink en Ben Simmes dirigeert Con Spirito en heeft ook de algehele muzikale leiding.

Zij krijgen de medewerking van enkele regionale artiesten als Elske te Lindert –sopraan, Valentin Jar –tenor en Fluitiste Bettina Alms. Elske te Lindert is een bekende naam in de muziek in onze regio. Als (cantor)organist verbonden aan diverse kerken, als dirigent van diverse (kerk)koren en als een klassiek sopraansolist. Woont tegenwoordig in (Oeding bij Winterswijk).

Valentin Jar, geboren in Roemenië, heeft zijn opleiding voltooid aan de opera-afdeling van het conservatorium van Den Haag. Hij heeft in zijn lange carrière in bijna lee opera’s van Europa gezongen, en woont al jaren in Dinxperlo.
Bettina Alms speelt fluit en heeft haar opleiding genoten aan het conservatorium van Frankfurt waar ze afstudeerde met viool als hoofdvak. Zij weet op een betoverende wijze haar publiek boeien. Bettina woont in het Duitse Wesel.

Het belooft een zeer afwisselende muzikale avond te worden die u langs diverse kersttradities voert waarbij gezongen wordt in zeven talen. Van het aloude prachtige majestueuze lied Adeste Fideles, het madrigale Cantique de Noël naar onder andere het Stille Nacht.

Het concert vindt plaats in De Goede Herderkerk, Allee 58 in Dinxperlo. De entree bedraagt in de voorverkoop € 10,00 en aan de kassa in de kerk € 12,50.
Kaarten verkrijgbaar bij de VVV-Dinxperlo en te bestellen via de website.

Andere interessante berichten