Evenementen

Fout & Nieuw Party in Kulturhus Dinxperlo

Fout en Nieuw Party 2020

DINXPERLO – Begin het nieuwe jaar goed in het Kulturhus in Dinxperlo, Tijd voor het eerste echte vette feest in het jaar 2020 en vier dit samen met Qmusic dj Martijn Kolkman, dj Galaga, Pim Pam Pompen en speciaal uit Curacao powerhour set met dj Hans Dekkers.


Dat het een feestje gaat worden staat vast ! Online zijn er nog tickets te krijgen via www.kulturhusdinxperlo.nl ! De verwachting is dat er nog een aantal tickets aan de deur te koop zijn maar vol = vol

Martijn Kolkman
Waar je Martijn Kolkman wakker voor kan maken is muziek! Een dag zonder muziek kan hij zich namelijk niet voorstellen. Je hoort zijn liefde voor muziek terug in zijn dagelijkse radioprogramma tussen 10.00 en 13.00 op Qmusic. Daarnaast kom je hem bijna elk weekend tegen op de leukste feesten in het land. Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits gemixt en af en toe een klein fout uitstapje. Martijn’s kracht ligt in zijn spontane interactie met het publiek. Hij voelt precies aan wat nodig is om het feest tot een muzikaal hoogte punt te brengen.

Dj Galaga
DJ Galaga is één van Neerlands bekendste DJ’s die in bijna alle discotheken van Nederland en op alle grote feesten heeft gedraaid. Door zijn uitgekiende, opzwepende stijl van draaien en mixen heeft Galaga vele feesten naar een groot hoogtepunt gestuwd.

Pim Pam Pompen!
Plaatjes rammen zonder concessies, gewoon feest maken en we zien wel waar het schip strandt. Van ABBA tot ANGERFIST, Pim Pam Pompen! doet het zonder schaamte en schuift er rustig nog een beetje happy hardcore en hiphop tussendoor.

Hans Dekkers DJ
Al vroeg was hij helemaal gek van muziek, en dan vooral muziek waar de voetjes van gaan bewegen. Hij wist meteen: dit wil ik. Hij heeft veel in clubs over de halve wereld gedraaid w.o. ook in de Achterhoek Arena in Dinxperlo waarvan hij ook enige jaren de eigenaar is geweest.

Woensdag 1 januari 2020 van 00.30 t/m 05.00 uur, Kulturhus Dinxperlo, Maurits Prinsstraat 6.

Andere interessante berichten