Evenementen

Turncreater treedt op bij opening Nationale Sportweek

Turncreater
Turncreater / Foto: Jaap Verwiel

DOETINCHEM/DINXPERLO – Zaterdag 18 april vindt de opening plaats van de Nationale Sportweek in Doetinchem. Deze week van 18 tot 25 april staat in het teken van hoe leuk en gezond sporten is, het landelijke evenement zet sporten weer op de agenda!

De Nationale Sportweek is georganiseerd door NOC*NSF en heeft als doel mensen kennis te maken met sport en de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Een erg leuke gelegenheid dus om de weg naar gymnastiekvereniging Represta in Dinxperlo weer op de kaart te zetten.

Showteam Turncreater uit Dinxperlo is een onderdeel van Represta en bestaat uit een enthousiaste groep meiden tussen de 8 en 26 jaar. In spectaculaire optredens laten zij een combinatie zien van dans, acrobatiek, turnen en theater. Een hele eer vinden we het dan ook dat we bij dit evenement op het programma staan. De opening van de Nationale Sportweek start om 12.00 uur op het Simonsplein in Doetinchem.

De hele dag zijn er demonstraties te zien van diverse sporten en treden er bekende Nederlanders op als Yes-R, Ralph Mackenbach en Wolter Kroes. Rond 14.30 uur zal het Showteam van Represta een spetterend optreden geven. Dit optreden bestaat uit een lenige act in een ring op statief, een krachtige oefening op paaltjes en een acrobatische oefening op de vloer met dans, lenigheid en kracht.

Rond 15.30 uur wordt de opening afgesloten. We hopen u te zien op het Simonsplein!

Andere interessante berichten