Concerten

Lustrumconcert Vrouwenkoor Musica in Suderwick

Vrouwenkoor Musica

DINXPERLO – Dit jaar bestaat Vrouwenkoor Musica uit Dinxperlo 20 jaar. Het lustrum wordt gevierd met een concert waarin allerlei highlights uit die 20 jaar te horen zijn.

Zo klinkt ‘Hebe deine Augen auf’ van Mendelssohn, liederen van Brahms, delen uit Fauré-requiem, Jenkins-requiem, Gevaert-mis. Ook staan liederen uit ‘As it is in Heaven’ en ‘Les Choristes’ en het complete Magnificat van Vivaldi op het programma.

Omdat een paar (nieuwe) liederen van Sally DeFord prachtig verwoorden waarom de vrouwen van Musica zo graag samen zingen en waarom zij u daar deelgenoot van willen maken, zijn die aan het programma toegevoegd.

Voor het Magnificat van Vivaldi schreef dirigente Elske te Lindert overigens een bewerking speciaal voor Musica en Ensemble Il Canto di Rame. Het koor kijkt er naar uit weer samen te werken met het ensemble. Behalve de begeleiding van enkele liederen neemt Il Canto di Rame ook enkele intermezzo’s voor haar rekening.

Datum en locatie
Het concert vindt plaats op zondag 6 mei 2018 in de St Michaelskirche in Suderwick. De aanvang is om 15.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro. In de pauze trakteert het koor op een drankje, om samen het glas te heffen op dit Musica-lustrum.

Meer informatie
Kijk op www.vrouwenkoor-musica.nl

Andere interessante berichten