Evenementen

City Beachtoernooi eindigt met primeur Vorstencup Beachsoccer

Vorstencup VVG

DINXPERLO – Het was voor iedereen wel even wennen. Deze editie van het Jumbo Arentz City Beachtoernooi, was in tegenstelling tot de voorgaande jaren, veel compacter vormgegeven in een driedaags evenement.

De kick-off van het toernooi werd gedaan in de vorm van de ‘Beachscoop’. Het Dinxperlose strand werd donderdagavond omgetoverd tot een heuse openluchtbioscoop. De vertoonde film ‘A Star is Born’ met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrollen, kon op veel bezoekers en waardering rekenen.

Bovendien was er dit jaar nog een première op het toernooi. Naast de bekende disciplines als Beachvolley, -tennis en voetvolleybal, werd zondag afgesloten met het gloednieuwe onderdeel Beachsoccer.

Er werd gespeeld om de Vorstencup. Een wisselbeker die dit jaar voor het eerst in de wacht werd gesleept door het team van VVG (foto). Het waren spectaculaire duels, die werden uitgevochten op het zand en er vielen veel doelpunten. Andere deelnemende teams waren SVD, Ajax Breedenbroek en Victoria Suderwick.

Ook namens dplnieuws.nl speelde er weer een team Mixcompetitie volleybal mee. Helaas is het team ondanks de gemotiveerde inzet en enkele nieuwe teamleden, net buiten de prijzen gevallen. De gespeelde wedstrijden waren bij vlagen van hoog niveau en boden het aanwezige publiek veel kijkplezier.

De organisatie kan over het algemeen terug kijken op een geslaagd toernooi. Voor volgend jaar is al een nieuwe editie aangekondigd. Zeker gezien het nieuwe onderdeel Beachsoccer, worden er ook dan weer een ruim aantal nieuwe deelnemers verwacht.

De meer dan 125 foto’s die zijn gemaakt door onze fotograaf tijdens het toernooi, kunt u bekijken op onze Facebookpagina!

Andere interessante berichten