Theater & Cultuur

Enge Buren met ‘Vreemde Vogels’ in Klein Theater Dinxperlo

Enge Buren

DINXPERLO – Is het muziek, is het cabaret, theater of absurdisme? Enge Buren is alles tegelijk!  In alweer hun zevende show duiken de drie heren in de wonderlijke wereld van Vreemde Vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz en het dagelijks leven.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend.

Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

Dat levert een bonte stoet op van eendagsvliegen, rare snoeshanen en exotische paradijsvogels. In een opzienbarende mix van muzikale acrobatiek en theatrale hoogstandjes gaat het trio op zoek naar de vreemde eend in de bijt.

Klein Theater Dinxperlo

Zaterdag 9 februari 20.15 uur

Kulturhus / Klein Theater Dinxperlo
Maurits Prinsstraat 6
7091 CV DINXPERLO

Kaarten via VVV Dinxperlo of www.kleintheaterdinxperlo.nl

Andere interessante berichten