Evenementen

Openluchttheater Engbergen sluit jubileumjaar af met Oktoberfest

Oktoberfest met die Schmalzler

VOORST – Vrijdag 26 oktober sluit Openluchttheater Engbergen af met een feestje in de vorm van een Oktoberfest. De indeling van het theater zal dan anders zijn. Het publiek zit gezellig bij elkaar op de speelvloer, die overdekt zal zijn met een tent en de artiesten staan op een podium op de tribune.

Wij passen deze opstelling toe om een “gemütliche“ sfeer te creëren. Gelet op de tijd van het jaar gaan we proberen zoveel mogelijk met de te verwachten weersomstandigheden rekening te houden. Deze opstelling betekent wel dat het aantal plaatsen beperkt blijft tot ongeveer 200 personen. Het bier zal geschonken worden in kunststof bierpullen. U betaalt daarvoor eenmalig statiegeld.

Optreden zullen deze avond “die Schmalzler” uit het Duitse Beieren . De vijf sympathieke muzikanten (Karl Wirkert, Max Fenzl, Fabian Fenzl, Manfred Eckerl en Robert Prosser) kunnen al terugblikken op 30 jaar podiumervaring. Hun repertoire bestaat uit composities van echte Beierse volksmuziek, Schlagermuziek en ook hedendaagse hits. Hun optreden is doorspekt met de nodige humor. Zo komt hun naam van de snuiftabak, de vijf Bayern hebben dit altijd bij de hand.

Zij hadden inmiddels diverse tv-optredens bij o.a. Immer Wieder Sonntags, Musikantenstadl en de Grand Prix der Volksmusik. Zij zullen u met hun traditionele “Oktoberfest-muziek” in de juiste stemming brengen.

Ook Michel Wolsink uit het nabije Braamt zal deze avond zijn steentje bijdragen. Michel trad al meermalen op in ons theater. Wij kennen hem inmiddels als een geweldige sfeermaker met zowel Duits- als Nederlandstalige muziek. Hij is o.a. medeorganisator van onze Schlagernacht.

Voorverkoop via onze website www. openluchttheater-engbergen.nl,

Andere interessante berichten