Theater & Cultuur

Blijspel ‘De Stokvissen’ in zaal Koenders Breedenbroek

Blijspel Stokvissen

BREEDENBROEK – Zaterdag 11 februari speelt toneelvereniging OCH uit Holten in Zaal Koenders in Breedenbroek, het blijspel ‘De Stokvissen’.

In feite is het gezin Rozenbroek, bestaande uit vader, moeder, dochter, oma en tante, een heel normaal gezin. Maar als we er mee kennismaken, loopt moeder krom van de pijn in haar rug, en heeft ze een ontmoeting geregeld met een masseur.

Vader, bezeten van de gedachte zijn vrouw te tonen, dat hij ook kan koken, heeft iemand gebeld, die hem dat op professionele wijze kan bijbrengen. Dochterlief, die Engelse les volgt maar met bar slechte resultaten, roept de hulp in van een leraar die haar moet bijspijkeren.

Oma droomt nog steeds van het idee om met haar eigen auto door Alaska te gaan rijden. En heeft contact opgenomen met een rij-instructeur en tante ziet met angst en vreze de komst tegemoet van een advocaat, die niet veel goeds voor haar in petto schijnt te hebben.

En dan komen bij de familie Rozenbroek van de ene dag op de andere een aantal figuren over de vloer die allemaal Stokvis heten en zodoende voor een enorme verwarring zorgen…

Andere interessante berichten