Brandweer

Brandweer Dinxperlo rukt uit voor voertuigbrand Keupenstraat

Voertuigbrand Keupenstraat

DINXPERLO – Dinsdagmiddag rond 12.31 uur kreeg brandweer Dinxperlo de melding om uit te rukken naar een voertuigbrand aan de Keupenstraat.

Ter plaatse trof de brandweer een auto die reeds volledig in brand stond. De eigenaar van het voertuig had even daarvoor in Duitsland een volle tank gehaald.

Helaas kon men daar niet lang van genieten. De inzittenden merkten al vrij snel dat er iets niet in de haak was en parkeerden het voertuig aan de kant. Ook konden nog wat persoonlijke bezittingen veilig gesteld worden.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

voertuigbrand Keupenstraat

De brandweer had de brand snel onder controle, maar door de volle tank benzine en de daaruit voortvloeiende vloeistofbrand, had men moeite om het vuur snel te doven. Er is daarom gekozen om de auto gecontroleerd te laten uitbranden.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

voertuigbrand Keupenstraat

 

De auto moet als verloren worden beschouwd. Door de brand is ook schade ontstaan aan het wegdek. Een medewerker van de gemeente was ter plaatse om poolshoogte te nemen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

voertuigbrand Keupenstraat

De Keupenstraat is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Zowel de Nederlandse als de Duitse wijkagent waren aanwezig.

Andere interessante berichten